Președintele brazilian Bolsonaro, rănit, după ce a căzut în baie. A fost transportat la spital

24-12-2019 18:16

jail bolsonaro

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro s-a rănit și a fost transportat la spital, după ce a căzut în baie. El a fost externat marţi din Spitalul Militar.

Bolsonaro fusese internat luni seară în urma unei căzături suferite la reşedinţa sa oficială de la Brasilia, transmit AFP şi Reuters, citând un anunţ al biroului de presă al preşedinţiei.

'Preşedintele Jair Bolsonaro a petrecut noaptea la spitalul forţelor armate (...) A fost reexaminat de echipa medicală şi i s-a permis externarea, cu recomandarea de a se odihni la Palatul Alvorada', reşedinţa oficială, afirmă comunicatul.

Bolsonaro, în vârstă de 64 de ani, a alunecat în baie şi s-a lovit la cap. El a fost supus în spital unei scanări a creierului, care nu a depistat nimic anormal, a indicat aceeaşi sursă.

Jair Bolsonaro, care şi-a preluat funcţia la 1 ianuarie, a fost înjunghiat în abdomen în septembrie 2018, în timpul campaniei electorale. În urma agresiunii a fost nevoit să suporte patru intervenţii chirugicale, cea mai recentă în septembrie, transmite Agerpres.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO