Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Avionul dispărut brusc de pe radar în care se afla un vicepreședinte a fost găsit. Din păcate nu sunt supraviețuitori

Epava unui avion în care se afla vicepreședintele Malawi a fost găsită fără supraviețuitori, a declarat președintele Lazarus Chakwera, scrie BBC. 

Saulos Chilima și alte nouă persoane, printre care și soția lui, zburau în țară luni dimineață, când aeronava lor a dispărut de pe radarele aeroportului. Avionul, un avion militar, zbura pe vreme rea.

Soldații au efectuat căutări în Pădurea Chikangawa în efortul de a găsi avionul.

Într-un briefing de presă de marți, președintele Chakwera a declarat că comandantul Forțelor de Apărare din Malawi l-a informat că operațiunea de căutare și salvare a fost finalizată și că avionul a fost găsit.

Chakwera a spus că a fost „profund întristat” să-i informeze pe malawieni despre tragedia teribilă. El a spus că echipa de salvare a găsit aeronava complet distrusă.

Vicepreședintele și președintele provin din partide diferite, dar cei doi s-au unit pentru a forma o alianță în timpul alegerilor din 2020.

Chilima, în vârstă de 51 de ani, era pe cale să reprezinte guvernul la înmormântarea fostului ministru al guvernului Ralph Kasambara, care a murit în urmă cu patru zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult