Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au ieșit să petreacă într-un bar și au luat coronavirus. Drama prin care trec 16 tinere

Nu mai puțin de 16 persoane care au mers într-un bar din Florida ca să serbeze ziua de naștere a uneia dintre ele, au fost infectate cu coronavirus, potivit Miami Herald.

Petrecerea a avut loc într-un local din Jacksonville, pe 6 iunie. Pe lângă cei 16 petrecăreți infectați, alți 7 angajați ai barului au fost diagnosticați cu Covid-19.

„Florida s-a redeschis, iar eu a trebuit să stau acasă în ultima săptămână pentru că am fost testată pozitiv cu COVID”, a scris Erika Crisp, una dintre tinerele care au participat la petrecere. „Deja mă simt ca și cum am fost lovită de un autobuz”, a adăugat ea într-o psotare ulterioară.

Barurile din Florida s-au redeschis la începutul lunii, însă pot opera doar la jumătate din capacitate.

Trei tinere care au fost în barul cu pricina au intrat în direct la o emisiune de la CNN, unde au povestit că nicio persoană din local nu purta mască. La câteva zile de la petrecere, mai multe persoane din acel grup de 16 au început să să se simtă rău și au ieșit pozitive la testul de coronavirus.

Citește și
Copil
Motivul pentru care un copil de 3 ani așteaptă trenul în gară în fiecare dimineață

De teama teama infectării, s-au dus și ceilalți să se testeze, însă cu același rezultat.

Patronul barului a transmis că a închis temporar locația pentru dezinfectare și și-a testat toți cei 49 de angați. Dintre aceștia, 7 au fost diagnosticați cu Covid-19 - fiind printre cei care au lucrat pe 6 iunie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult