Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atac criminal în Manchester. O femeie a murit, iar alte două persoane sunt grav rănite, după ce au fost înjunghiate

O femeie în vârstă de 43 de ani a murit și alte două persoane au suferit răni grave, după ce au fost înjunghiate în Manchester, Marea Britanie.

Un bărbat în vârstă de 22 de ani a fost arestat sub suspiciunea de crimă în urma acestui atac care a avut loc în zona Gorton, lângă Longsight, a anunțat Greater Manchester Police, potrivit Sky News.

O fată în vârstă de 17 ani și un bărbat în vârstă de 64 de ani au fost duși la spital cu "răni care le pun viața în pericol", după ce au suferit "răni grave prin înjunghiere", au precizat autoritățile.

Detectivul Toby Facey: "Înțelegem că cei din comunitatea locală din Manchester vor fi pe bună dreptate șocați și îngrijorați după ce au auzit aceste știri tragice în această dimineață. Gândurile noastre rămân alături de cei afectați și de cei dragi în aceste momente dificile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-i sprijini."

"A fost lansată o anchetă și ne aflăm în primele etape ale investigațiilor noastre. Avem detectivi pe teren care au lucrat toată noaptea încercând să afle ce s-a întâmplat și care sunt motivele." - au mai precizat autoritățile britanice. 

Citește și
Ioan Pintaru
Cine este Ioan Pintaru, românul care a lovit de 8 ori o fetiță cu un cuțit în Londra. Și el ar fi tatăl unei fetițe

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult