Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Antrenament neobișnuit. Soldați britanici, filmați împușcând posterul unui important lider

Ministerul Apărării din Marea Britanie a deschis o investigaţie după ce mai mulţi soldaţi au fost filmaţi folosind un afiş cu liderul opoziţiei, Jeremy Corbyn, drept ţintă pentru antrenamentele de tragere cu arme de foc, scrie Politico.

 

În videoclip pot fi văzuţi mai mulţi soldaţi în uniformă care îşi folosesc armele. Ulterior, camera îşi schimbă unghiul şi poate fi văzut cum soldaţii folosesc un afiş mare cu Corbyn drept ţintă, potrivit News.ro.

The Sun a informat că videoclipul, care are ca descriere „fericiţi cu acest lucru” a fost filmat în Afganistan şi în el sunt prezenţi membri ai 3 Para, o unitate a Regimentului Paraşutiştilor Militari Britanici.

Ministerul Apărării consideră că videoclipul este autentic. Un purtător de cuvânt al ministerului a numit incidentul ca fiind „total inacceptabil” şi a declarat că „nu respectă standardele impuse de armată”, conform Sky News.

Citește și
veterani in randul vestelor galbene
Mii de soldaţi, mobilizaţi împotriva "vestelor galbene". În ce condiţii au voie să tragă

Sky News a informat că soldaţii au folosit gloanţe din cauciuc.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult