Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anchetă într-un spital din SUA, după ce o femeie aflată în comă de 14 ani a născut

Autoritățile din Arizona investighează violul asupra unei paciente care este în stare vegetativă, internată într-un spital.

Femeia le-a provocat un șoc angajaților, în urmă cu o săptămână, când a intrat în travaliu, pentru că nici măcar nu știau că este însărcinată, informează NBC.

Femeia a fost internată acum 14 ani la Hacienda Skilled Nursing Facility din Phoenix. Încă de atunci era în comă și în tot acest timp a fost în stare vegetativă. Acum 14 ani, femeia aproape s-a înecat.

Angajații sunt uluiți de toată situația și nimeni nu știe cine ar fi putut să întrețină relații intime cu femeia. Unul din ei a spus pentru sursa citată că în spital nu sunt respectate regulile de siguranță și că, teoretic, se poate intra în orice salon, la orice oră.

Poliția a declanșat o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, însă lista suspecților este una vastă, care include toți angajații și pacienții de sex masculin, dar și vizitatorii.

Citește și
spital inchis pentru suspiciune de Ebola
Posibil caz de Ebola într-o ţară din Europa. Autorităţile au luat măsuri de urgenţă

O asistentă a spus că pacienta a gemut în dimineața respectivă, iar după câteva ore a născut, ajutată de altă asistentă. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult