Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ambasadoarea Serbiei în Spania, atacată de un bărbat pe străzile din Madrid. Incredibil ce a întrebat-o înainte

Ambasadoarea Serbiei în Spania, Irena Šarac, a fost atacată duminică pe străzile din Madrid, potrivit Ministerului de Externe de la Belgrad, care a protestat cerând ca astfel de acte de violenţă să fie contracarate prin „acţiuni rapide şi decisive”.  

Irena Šarac a fost abordată de un bărbat pe stradă şi agresată, a relatat presa sârbă. Sarac a fost atacată în timp ce se plimba după-amiaza târziu în apropierea reşedinţei sale din cartierul Salamanca.

Un bărbat cu accent albanez s-a apropiat de ea în timp ce vorbea la telefon şi a întrebat-o dacă este sârbă, după care a lovit-o în spate.

Ambasadoarea a căzut la pământ în urma impactului, în timp ce agresorul a fugit de la faţa locului. Sarac a acuzat dureri în urma loviturii şi a declarat că va depune plângere.

Irena Sarac, numită ambasadoare în Spania în aprilie 

Ministrul sârb de externe, Marko Đurić, a condamnat incidentul într-o declaraţie pe social media, calificându-l drept „inacceptabil”.

Citește și
femeie moarta uk
O femeie a murit după ce a fost atacată de câinele familiei. Cu doar câteva săptămâni înainte, își pierduse fiica

„Condamn, în termenii cei mai fermi posibili, atacul fizic insidios asupra ambasadoarei noastre Irena Šarac în centrul Madridului”, a scris el.

„Astfel de acte de violenţă sunt inacceptabile şi trebuie să fie întâmpinate cu măsuri rapide şi decisive. Solicităm o anchetă completă şi tragerea la răspundere a făptaşului”, a adăugat el. Šarac a fost numită ambasadoare în Spania în aprilie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult