Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ambasada Rusiei în Italia a publicat fotografii cu Putin alături de politicieni italieni: „Trebuie să ne amintim”

Ambasada Rusiei în Italia a prezentat pe pagina de Facebook o serie de fotografii ale întâlnirilor dintre politicienii italieni și Vladimir Putin, scrie Lastampa.it.

Imaginile îl arată pe președintele rus împreună cu Giuseppe Conte, Luigi Di Maio și Matteo Salvini. De asemenea o altă imagine prezintă o întâlnire față în față cu Silvio Berlusconi, o fotografie cu Putin dând mâna cu Enrico Letta , Matteo Renzi , Massimo D'Alema , Paolo Gentiloni și președintele Republicii Sergio Mattarella .

Postarea vine pe fondul agitaţiei create în Italia, înaintea alegerilor legislative din 25 septembrie, de noul raport al serviciilor de informaţii americane privind finanţarea acordată de Rusia unor partide din străinătate, scrie HotNews.ro.

Conform acestui raport, Rusia a susţinut cu peste 300 de milioane de dolari formaţiuni politice, oficiali şi politicieni din peste 20 de ţări, începând din 2014.

Citește și
sua rusia, atac nuclear
SUA anunță că iau în serios amenințarea nucleară a lui Putin: „Am monitorizat cât de bine am putut capacitățile sale”

„Nu am cerut niciodată şi nu am primit niciodată bani, fie ei ruble, euro, dinari sau dolari, din partea Rusiei”, a declarat Salvini pentru RTL.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult