Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alertă la hotelul Hilton din Manchester. O femeie s-a prăbușit pe hol cu gâtul tăiat

Cinci persoane au fost arestate, luni, în Manchester, după ce ar fi atacat și rănit grav o femeie, la hotelul Hilton din acest oraș britanic.

 

Femeia a reușit să fugă din hotel în pijamale, cu răni grave în zona gâtului, și a cerut ajutor, după care s-a prăbușit, scriu The Independent și The Sun.

La locul incidentului sunt mobilizate echipaje de poliție, iar trei bărbați și două femei au fost reținute, sub suspiciunea de tentativă de omor. Imagini de la locul incidentului surprind o femeie în pijamale, pe care polițiștii o bagă într-o dubă.

Sasha Ray, un martor în vârstă e 42 de ani, a pvoestit: „Am văzut un bărbat care a fost arestat și o tânără care se afla într-o parcare. Zăcea pe jos, plină de sânge, iar picioarele sale se mișcau, de parcă avea spasme.”

Citește și
cadavre, decedati, bulevardul timisoara, politie, paznici
Două cadavre, găsite pe un bulevard din Capitală. Cine sunt bărbaţii decedaţi

„Am văzut o femeie care a fugit din Hilton spre o parcare din apropiere. A fugit în pijamale”, a spus un alt martor.

Anthony Hilton, un alt martor, a povestit. „Am văzut o dubă a poliției. Unul câte unul au început să ajungă, cred că erau cel puțin 15. Unul ditre colegii mei s-a îndepărtat. Am văzut o femeie care zăcea pe jos, cu o rană mare la nivelul gâtului. A venit o ambulanță și a luat-o.”

Victima este în stare gravă la spital. Potrivit Poliției din Manchester, atacul nu este unul terorist.

„Polițiști înarmați se află, în prezent, la hotelul Hilton de pe strada Densgate, după ce o femeie a fost atacată în hotel. La scurt timp după ora 11.10, polițitșii au fost alertați de o femeie cu răni grave în zona gâtului. Femeia primește îngrijiri medicale. Trei bărbați și două femei au fost arestați pentru suspiciuni de tentativă de omor și urmează să se facă o anchetă.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult