Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Actrița Shonka Dukureh a murit la 44 de ani. A fost găsită moartă la o lună după apariția în filmul Elvis

Actrița care a interpretat-o pe „Big Mama Thornton” în filmul din acest an despre viața lui Elvis Presley, a fost găsită moartă în locuința sa.

Cântăreața și actrița Shonka Dukureh, care a jucat rolul cântăreței de blues „Big Mama Thornton” în filmul „Elvis”, a fost găsită moartă în casa ei din Nashville, Tennessee. Femeia, în vârstă de 44 de ani, a fost găsită fără semne vitale de către unul dintre cei doi copii ai săi, cu care locuia într-un apartament, a declarat Departamentul de Poliție Metropolitan Nashville, într-un comunicat, conform Sky News. Urmează să fie efectuată o autopsie pentru a stabili cauza morții actriței, a mai adăugat poliția. Primarul din Nashville, John Cooper, a transmis pe Twitter condoleanțe familiei lui Dukureh, spunând că aceasta a absolvit Universitatea Fisk din orașul pe care îl chema acasă de mulți ani.

 

Actrița, care a împărțit în acest an scena de la Coachella cu Doja Cat, a absolvit teatrul. Ea a continuat să obțină o diplomă de master în educație la Universitatea Trevecca Nazarene, a raportat WPLN-FM. Dukureh a predat unor elevi din anul doi pentru o perioadă, apoi a lucrat cu tinerii din centrul orașului prin programe de after school și de vară, a declarat chiar actrița, într-un interviu.  

Citește și: Rușii recrutează cu forța bărbații din teritoriile ucrainene ocupate. ”Ne-am săturat de voi și de războiul vostru!”

Citește și
transplant
Prima pacientă supusă unui transplant pulmonar în pandemie a murit

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult