Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anne Heche va fi deconectată de la aparate. Dorința actriței a fost ca organele să-i fie donate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Anne Heche se află în stare gravă în spital după accidentul prin care a trecut. Se pare că actrița a suferit o leziune severă la nivelul creierului.  

UPDATE. Anne Heche va fi decoenctată de la aparate, scrie dailymail.co.uk. Organele sănătoase ale actriței vor fi donate. 

Reprezentanții săi au anunțat că, oficial, Anne Heche a fost declarată în moarte celebrală. 

Apropiații săi nu se așteptau ca Anne să-și revină din comă și să supraviețuiască.

„Din păcate, din cauza accidentului ei, Anne Heche a suferit o leziune anoxică severă a creierului și rămâne în comă, în stare critică. Nu este de așteptat să supraviețuiască”, a spus reprezentantul Annei, pentru TMZ.

Reprezentantul său a anunțat că dorința lui Anne a fost ca organele să-i fie donate

Citește și
Accident Anne Heche
Actriţa Anne Heche, în stare gravă după un accident șocant în Los Angeles. Mașina a fost cuprinsă de flăcări. FOTO

„A fost alegerea ei să-și doneze organele. Este menținută în viață cu suport pentru a determina dacă organe sunt viabile”, a mai spus reprezentantul actriței.

Actrița a fost internată la Grossman Burn Center din spitalul West Hills din Los Angeles.

„Vrem să mulțumim tuturor pentru urările și rugăciunile lor amabile pentru recuperarea Annei și mulțumim personalului dedicat și asistentelor minunate care au îngrijit-o pe Anne la Grossman Burn Center din spitalul West Hills”, au mai transmis apropiații Annei.

Reprezentanta ei a mai afirmat: „Anne a avut o inimă uriașă și i-a atins pe toți cei pe care i-a întâlnit cu spiritul ei generos. Mai mult decât talentul ei extraordinar, ea a văzut împărtășirea bunătății și a bucuriei ca o muncă vieții sale”.

Accident grav

Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, a fost spitalizată în urma unui accident grav care a avut loc într-un cartier din Los Angeles. Actrița a pierdut controlul volanului și a intrat într-o casă, mașina luând foc, potrivit poliţiei.

Heche este o veterană a televiziunii şi a filmului. A devenit cunoscută la sfârşitul anilor 1990, ca parteneră a lui Ellen DeGeneres.

Ea a jucat în „Donnie Brasco (1997) şi „I Know What You Did Last Summer” (1997), „Six Days Seven Nights” (1998). Serialele TV în care a apărut: „Ally McBeal”, „Everwood”, „Men in Trees” şi „The Michael J. Fox Show”, "Gracie's Choice" şi "Vanished". A primit un trofeu Daytime Emmy pentru rolul din „Another World”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult