Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Actorul Daniel Craig a fost numit comandor onorific al Royal Navy

Your browser doesn't support HTML5 video.

Actorul Daniel Craig, interpretul faimosului super-spion James Bond, a fost numit comandor onorific al Royal Navy. A primit astfel rangul Agentului 007, pe care îl interpretează pe marile ecrane din 2006.

După ce a fost protagonist în cinci filme din seria Bond, Daniel Craig joacă pentru ultima oară rolul faimosului spion al Maiestăţii sale în "No Time To Die", "Nu e vreme de murit"... Care va avea premiera mondială la Londra, peste câteva zile, după luni de amânare din cauza pandemiei de coronavirus.

Parafrazându-şi personajul pe care îl interpretează din 2006, actorul se poate prezenta acum: "Craig, Comandorul Craig..."

Royal Navy a anunţat că l-a numit comandor onorific al Marinei britanice, conferindu-i, astfel, acelaşi rang cu al fictivului Agent secret 007.

Lordul prim amiral Tony Radakin, ofiţerul cel mai mare în rang din Marina britanică, a spus că este "încântat" să-i acorde actorului această onoare.

Citește și
Daniel Craig
Daniel Craig, surprins la filmările pentru noul James Bond, în Italia. FOTO

"Daniel Craig este bine cunoscut drept comandorul Bond, în ultimii 15 ani - un ofiţer naval care protejeaza siguranţa Marii Britanii prin misiunile lui pe tot globul. Este ceea ce face şi adevărata Royal Navy, zi de zi, folosind tehnologia şi priceperea, în acelaşi mod ca Bond însuşi", a subliniat amiralul.

 

Iar Daniel Craig a răspuns că este "cu adevărat privilegiat şi onorat" să se alăture celui mai vechi serviciu militar din armata britanică. Şi a spus că se va folosi de acest rol pentru a susţine personalul şi familiile militarilor din Marină.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult