Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A vrut să filmeze fulgerele, dar a descoperit un obiect misterios. NASA a cerut imaginile

NASA ar fi început să investigheze un obiect misterios apărut sâmbătă pe cer, în timpul unei furtuni în Alicante, Spania.

Un om de știință a surprins mai multe imagini cu un obiect care seamănă cu o farfurie zburătoare, în timpul unei furtuni electrice, informează The Sun. Potrivit lui Alejandro Molla, discul s-ar fi mișcat printre nori. În urma postării filmulețului, agențiile spațiale au cerut imaginile pentru mai multe cercetări. Potrivit NASA, imagini asemănătoare au mai fost suprinse în Wisconsin, Statele Unite în luna iulie.

Molla a povestit că fulgerele l-au trezit în timpul nopții și a început să filmeze cu telefonul. 

După ce imaginile au fost publicate, online, Universitatea din Alicante a analizat imaginile cu atenție și a descoperit un obiect „ciudat”, mai relatează el. „Este o onoare să pot colabora cu anumite imagini care pot reprezenta primul obiect zburător neidentificat din Alicante”, a declarat acesta. Imaginile au fost făcute în timpul furtunilor din Spania de zilele trecute, când șase persoane au fost ucise după inundațiile care au avut loc.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
parodie NASA
Parodia celor de la NASA pentru a-i convinge pe tineri să se înscrie în programul spațial

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult