Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A plătit nota unui client la benzinărie și a devenit celebră. Cine era bărbatul

O femeie din New Jersey, care obişnuieşte să achite săptămânal cumpărăturile unui străin, a sărit în ajutorul unui client, zilele trecute, într-o benzinărie.

Era în faţa ei, la coadă, la casa de marcat, şi părea să aibă probleme cu cardul. Aşa că a plătit ea în locul lui. Dar, surpriză! Străinul era un cântăreţ cunoscut, soţul actriţei Nicole Kidman.

În urmă cu câţiva ani, Ruth Reed a decis, de Revelion, să facă săptămânal o faptă bună. Mai precis, şi-a propus să achite cumpărăturile unui străin, pe care îl considera mai strâmtorat - de obicei, la supermarketul la care obişnuieşte să meargă. Însă zilele trecute s-a grăbit să ajute pe cineva la o benzinărie.

"Părea că are probleme cu cardul, tranzacția a fost respinsă, și i-a cerut unei domnișoare 5 dolari. Atunci m-am oferit: "Lăsați, că plătesc eu!"."

Şi chiar a achitat cât datora clientul, care i s-a părut apoi cunoscut.

"M-a întrebat cum mă cheamă. "Ruth", i-am răspuns, iar el s-a prezentat: "Ruth, eu sun Keith". Atunci i-am zis: "Semeni cu Keith Urban, cred că mulți îți spun asta...". "Păi chiar sunt Keith Urban", a replicat el. Dar eu i-am răspuns: "Nu cred asta"."

Femeia recunoaște că nu s-a lăsat uşor convinsă. Ba chiar l-a luat la întrebări pe cântăreţ. Voia să ştie de ce este însoţit de o domnişoară, şi nu de soţia lui, actriţa Nicole Kidman.

"L-am luat la întrebări: "Pe bune? Chiar așa? Atunci unde e Nicole? Și cine e femeia cu care ești?" Și nu eram deloc amabilă. Dar el mi-a răspuns: "E sora mea, poţi s-o întrebi". Atunci i-am zis: "În regulă. Nu cred că ea vă minţii o femeie în vârstă"."

Doamna generoasă a remarcat, apoi, ca prin preajma sunt şi gărzile de corp ale cântăreţului. Atunci s-a convins că a plătit pentru o vedetă.

"M-am cam fâstâcit, atunci, dar el a fost binevoitor."

Keith Urban, povesteşte doamna Reed, a pus o banconta de cinci dolari, adică suma pe care o datora la benzinărie, într-o cutie pentru donaţii. Şi a aceptat bucuros să se fotografieze cu generosul lui sponsor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult