Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A furat un aligator și l-a ținut în cadă, ca să facă o surpriză la ziua ei de naștere. Ce a urmat

O femeie de 25 de ani din Florida a furat un aligator, pe care l-a ținut apoi în cada de la hotel pentru o fotografie supriză la petrecerea zilei sale de naștere.  

Femeia a luat animalul de la fostul ei angajator, Croc Encounters, un parc cu animale sălbatice din Florida, fără permisiune, au spus oficialii. Tânăra a folosit o cheie pentru a intra, pe 4 septembrie, în parc și a dus apoi aligatorul la hotel ajutată de prietenii ei, scrie Insider.

Tânărul aligator, cu o lungime de până în 70 de centimetri, a fost găsit în cada din camera hotelului Grove Resort din Orange County, când un ofițer de poliție a sosit la fața locului, potrivit unui raport depus de Comisia pentru Conservarea Peștelui și Faunei Sălbatice din Florida.

Parcul a decis să nu depună plângere împotriva fostei sale angajate

Femeia i-a spus ofițerului că voia să facă poze cu aligatorul la petrecerea zilei sale de naștere și a „împrumutat” animalul de la fostul ei angajator.

Citește și
aligator
Patru bărbați au prins un aligator cu dimensiuni record. Reptila are peste 360 de kilograme și 4 metri lungime

Un ofițer care a răspuns apelului a spus că aligatorul era „rece la atingere” și că apa din cadă era, de asemenea, rece.

Atunci când a fost contactat de poliție, proprietarul Croc Encounters a spus că tânăra nu avea permisiunea să ia aligatorul, dar a decis să nu depună acuzații, după ce animalul a fost returnat parcului. Florida interzice vânzarea, deținerea sau transportul ilegal de aligatori sau piei de aligator.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult