Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A descoperit că are o tumoare la glanda pituitară după ce s-a uitat în fotografii vechi. Ce era în neregulă cu zâmbetul ei

O femeie din Australia și-a dat seama că are o tumoare la glanda pituitară după ce s-a uitat prin fotografii vechi și a observat modificări semnificative în aspectul său facial.

Shari Dawson, în vârstă de 32 de ani, a avut parte de o descoperire uluitoare în timp ce analiza fotografiile făcute în Europa la vârsta de 21 de ani. Printr-un selfie din acea perioadă, a constatat că zâmbetul ei arăta complet diferit față de prezent, scrie New York Post.

Îngrijorarea a crescut odată cu observarea altor schimbări la nivelul feței sale. Shari a remarcat că dinții de jos se atingeau de cei de sus atunci când închidea gura, o situație neobișnuită pentru ea. În plus, a constatat modificări la nivelul ochilor, nasului și chiar dimensiunilor picioarelor sale, cumpărând încălțăminte cu un număr mai mare.

Aceste transformări fizice, inițial discrete și graduale, au devenit o sursă de îngrijorare serioasă pentru Shari atunci când a început să sufere de migrene severe. Migrenele au devenit atât de insuportabile încât a fost nevoită să-și ia o săptămână de concediu. Era incapabilă să-și țină ochii deschiși din cauza durerilor.

În martie 2020, migrenele au atins un punct critic, iar Shari a ajuns la urgențe, unde inițial i s-a spus că suferă doar de o migrenă severă. Cu toate acestea, după ce durerile au început aă persiste și s-au intensificat, Shari a fost supusă unor teste mai amănunțite. Medicii au descoperit o tumoare în creștere la glanda pituitară, care sângera.

Citește și
ozzy osbourne
Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu tumoare la coloana vertebrală

Shari a suferit o intervenție chirurgicală în timpul căreia cea mai mare parte a tumorii a fost îndepărtată. Cu toate acestea, diagnosticul ulterior a relevat că Shari suferă și de acromegalie, o boală hormonală rară caracterizată de o creștere anormală a mâinilor, picioarelor și feței.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult