Modifica setarile cookie
Toate categoriile

21 de morți și zeci de persoane dispărute, după ce o barcă s-a scufundat în Bangladesh

Ambarcațiunea plină cu pasageri s-ar fi ciocnit cu o navă de marfă pe un lac din Estul Bangladeshului. Cel puțin 21 de oameni au murit, iar alte zeci de persoane sunt date dispărute.

 

"Am recuperat, până acum, 21 de cadavre, inclusiv nouă femei și șase copii", a declarat un oficial local pentru AFP, adăugând că numărul morților este posibil să crească.

Nu este clar câți oameni erau la bord în momentul coliziunii și nici câte persoane sunt dispărute. Potrivit unui oficial al poliției, Imranul Islam, supraviețuitorii au spus că aproximativ 100 de persoane se aflau la bord.

Purtătorul de cuvânt al serviciului local de pompieri, Taufiqul Islam, a declarat că scafandrii caută în continuare trupurile neînsuflețite ale celor dispăruți și că au fost solicitate întăriri din orașele învecinate. Localnicii s-au alăturat, de asemenea, căutărilor.

Cel puțin șapte persoane au fost duse la spital, pentru a li se acorda îngrijiri medicale, informează Al Jazeera.

Citește și
autobuz
Accident grav în Peru. 16 persoane au murit după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie de 200 de metri

Acesta este cel mai recent accident maritim din această țară.

Cu câteva luni în urmă, un accident similar a avut loc, iar 54 de oameni au fost uciși în urma coliziunii dintre două nave.

Experții dau vina pe întreținerea deficitară a îmbarcațiunilor, lipsa unor măsuri de securitate, dar și supraaglomerarea bărcilor.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult