Modifica setarile cookie
Toate categoriile

11 persoane rănite după ce au fost muşcate de un câine într-un parc din Tokyo

Un atac al unui câine în apropierea unui parc din nord-vestul capitalei Japoniei, Tokyo, s-a soldat, miercuri, cu 11 persoane muşcate, dintre care nouă elevi de şcoală primară.

Şase dintre victime au fost transportate la spital cu răni care nu le pun viaţa în pericol, au anunţat autorităţile locale, transmite agenţia niponă de presă Kyodo.

Poliţia a primit un apel de urgenţă în jurul orei 16:10 de la un bărbat care a fost martor la atacul câinelui, în apropiere de parcul Seibu Chuo din Isesaki, prefectura Gunma.

Câinele, care a fost capturat, are aproximativ 1,3 metri lungime şi 60 de centimetri înălţime, potrivit poliţiei locale. Animalul nu avea zgardă, au precizat poliţiştii.

„Câinele părea furios. M-am speriat şi am fugit speriată”, a declarat o fată care se afla în parc la acel moment.

Citește și
caine omorat maramures
„L-a ucis doar ca să ne arate că e puternic”. Bărbat din Maramureș trimis la închisoare pentru că a omorât un pui de câine

O elevă de gimnaziu în vârstă de 13 ani, care locuieşte în apropiere, a fost martoră la momentul în care un câine de talie mare a atacat un câine mai mic însoţit de un bărbat, în jurul orei 16:30. „Bărbatul a lovit câinele pentru a-l alunga. A fost înfricoşător”, a spus ea.

Niciun caz de rabie nu a mai fost raportat în Japonia începând din anii 1950, potrivit Kyodo.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult