Modifica setarile cookie
Toate categoriile

11 persoane au fost rănite după ce o scară rulantă de la metrou și-a schimbat direcţia, la Izmir. VIDEO

11 persoane au fost rănite uşor după ce o scară rulantă din staţia de metrou Uçyol, la Izmir, pe coasta de vest a Turciei, şi-a schimbat sensul, iar mai multe persoane s-au dezechilibrat şi au căzut, scrie Daily Sabah, relatează 20minutes.

Acest incident a provocat îngrijorări puternice cu privire la siguranţa infrastructurilor.

Mai multe înregistrări video realizate de camere de supraveghere, publicate pe reţele de socializare, surprind scara rulantă schimbându-şi direcţia, în timp ce pe ea se aflau aproximativ 15 persoane.

O persoană este surprinsă în timp ce se deplasează rapid în direcţia opusă, pentru a evita o cădere, însă altele şi-au pierdur echilibrul, au căzut şi au ajuns în partea de jos a scării.

Citește și
Piata Unirii
Rețeaua de metrou din București se va extinde în următorii ani, promit autoritățile. Ce trasee noi sunt în plan

Martorii au sărit imediat în ajutorul răniţilor, iar salvatorii au intervenit rapid.

Persoanele cele mai afectate au fost transportate la spitale din vecinătate pentru a li se acorda îngrijiri.

Întreţinerea şi mentenanţa scărilor rulante din staţia de metrou Uçyol au fost efectuate la 30 iunie, cu o zi înainte să aibă loc defecţiunea.

Echipe tehnice de la Metro Inc şi experţi de la filiala din Izmir ai Camerei Inginerilor Mecanici au cooperat pentru a stabili cauza defecţiunii, iar anchete judiciare au fost deschise.

Potrivit Anatolia Today, un incident asemănător a avut loc în staţia de metrou Uçyol la 30 decembrie, când au fost rănite cinci persoane.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult