Modifica setarile cookie
Toate categoriile

100 de câini, salvați de o femeie din calea uraganului Dorian. „E o nebunie aici”

O femeie din Bahamas ține în locuința sa și are grijă de aproape 100 de câini abandonați, în vreme ce uraganul Dorian face ravagii în zonă.

Chella Phillips a strâns animalele de pe străzi și le-a luat la ea acasă, în timp ce uraganul se apropia de Bahamas, notează Fox News. Între timp, Dorian a ajuns în Bahamas, a ucis cel puțin cinci persoane și a făcut pagube uriașe.

Femeia a postat pe Facebook mai multe poze cu animalele și a spus că pe 79 dintre ele le ține în dormitorul matrimonial.

Duminică, ea a scris: „E o nebunie aici de noaptea trecută! Cu toții își fac nevoile, dar măcar niciunul nu a îndrăznit să sară în patul meu. Ne-am baricadat și nimeni nu mai iese afară, cântă muzica din toate colțurile casei și le-am pus aer condiționat. Pe fiecare insulă (din Bahamas) sunt o groază de câini abandonați și sufăr enorm să știu că nu au unde să se ascundă de acest monstru de categorie 5. Numai Dumnezeu îi mai poate proteja acum”.

Imagini în galeria foto

Citește și
Uraganul Dorian, surprins din spațiu de un astronaut ESA
Uraganul Dorian, surprins din spațiu de un astronaut ESA

Între timp, uraganul Dorian a ajuns în Bahamas, apoi şi-a mai pierdut din intensitate şi a fost retrogradat la categoria 4, dar autoritățile au făcut apel la localnicii din oraşele cele mai expuse - aproape 1,5 milioane de oameni - să evacueze zona şi să meargă spre continent.

Luni, Chella Phillips a scris că au trecut de o noapte foarte stresantă, căci au fost inundați.

„Au picat toate serviciile, televizoarele sunt distruse, așa că fără desene animate pentru câinii bolnavi, până când vot putea cumpăra altele noi. Fratele meu a dormit o oră, eu am stat mereu în picioare să curăț prin casă și să am grijă de câinii mei terifiați. Mă rog pentru celelalte insule, care au suferit pagube inimaginabile, și nu-mi pot imagina cum câinii sau alte ființe ar fi putut supraviețui afară”, a mai scris Chella.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult