Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Super Mario RPG, un joc Role Playing în plan 3D isometric. Butonul care trebuie apăsat la momentul atacului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Super Mario RPG este cel mai nou joc din universul Mario. Un joc simpatic, de tip Role Playing Game, în care vei ajuta la reconstrucția Împărăției prințesei Peach. Știu, nu pare prea complicată povestea, dar e distractiv tare.

Super Mario RPG. Așa arată, un pic atipic catalogului Nintendo - dar, culmea, și acest joc este un remake, ca multe altele lansate de japonezi în ultimii ani. Originalul Super Mario RPG a apărut în 1996.

Noul joc este identic, cu excepția graficii, dar și câteva mecanisme de luptă în plus.

Să le luăm cu începutul. Personajul principal este, cum altfel, Mario - care trebuie s-o salveze pe prințesa Peach din castelul lui Bowser.

Acțiunea nu se mai petrece pe plan 2D, ca-n jocurile de până acum, ci 3D isometric. E un hibrid între plimbat liber printre creaturi și luptat cu creaturile din Mario, pe rând, ca într-un joc de tactici. Partea de strategie este foarte importantă și poate din acest motiv găsesc Super Mario RPG destul de distractiv și poate mai plăcut celor care au deja experiență cu jocurile.

Citește și
Super Mario
Super Mario, Pong sau Street Fighter s-au întors. În ce mare oraș al lumii pot fi jucate la muzeu

Ca să fie un pic mai interactiv, în momentul lansării atacului, trebuie să mai apăsăm un buton, valabil și când suntem loviți.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult