Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Platforma de jocuri Google Stadia, disponibilă în România. Cum poate fi accesată

Platforma de jocuri Google Stadia este disponibilă şi în România, aceasta fiind un serviciu de tip cloud, ce permite celor interesaţi să joace numeroase jocuri video.

Stadia funcţionează cu dispozitivele deja existente: laptopuri, desktop-uri, tablete şi telefoane compatibile, precum şi cele mai populare controlere de jocuri. Stadia funcţionează imediat, fără să fie nevoie de a descărca sau actualiza jocul, printr-o conexiune stabilă la internet, transmite Agerpres.

Stadia este disponibil oricărei persoane care are o adresă de Gmail, în două variante: gratuită şi cu abonament. În cea gratuită, cei care se înregistrează pot juca jocuri precum Destiny 2 şi Super Bomberman R Online. Toţi utilizatorii noi de Stadia au acces gratuit pentru o lună la Stadia Pro, serviciul cu abonament oferit de platformă. Abonaţii Stadia Pro pot juca gratuit zeci de jocuri, precum Hitman 2, Dead by Daylight sau Orcs must Die! 3, iar în fiecare lună sunt adăugate noi jocuri disponibile abonaţilor Stadia Pro. Abonamentul Stadia Pro este de 45 lei/lună.

De asemenea, orice abonat Stadia, indiferent de tipul de cont, are acces la magazinul Stadia, de unde poate achiziţiona şi juca titluri precum Cyberpunk 2077, Assassin's Creed: Walhalla, NBA 2k21. Star Wars Jedi: Fallen Order sau Watch Dogs: Legion.

Serviciul Google Stadia este disponibil la adresa stadia.google.com sau prin aplicaţia dedicată Android şi, în următoarea perioadă, iOS. Stadia are nevoie de o conexiune de internet stabilă cu o viteză de cel puţin 10 Mbps/secundă.

Citește și
structura virală
Un modul AI Google a rezolvat o enigmă medicală veche de 50 de ani. Cercetătorii au un nou aliat în lupta cu virusurile

Larry Page şi Sergey Brin au fondat Google în 1998. De atunci, compania a crescut la peste 50.000 de angajaţi la nivel global, oferind o gamă largă de produse şi platforme populare precum Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome şi YouTube. În octombrie 2015, Alphabet a devenit compania-mamă a Google.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult