Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mendeleev, aplicația creată de un român prin care învățăm chimie și facem experimente

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aplicația Mendeleev este o soluție digitală gratuită care ne îndeamnă să învățăm chimie și să facem experimente.  

Experimente online, care pot fi reproduse apoi și offline, acasă sau la clasă, alături de colegi și profesori. Eu am testat variata pentru iOS și am aflat că aplicația a fost descărcată deja de peste 1 milion și jumătate de oameni din 148 de țări.

S-a întâmplat în ultimii 6 ani, iar partea cea mai bună este că această aplicație este creația unui român. Aici poți vedea ce reacții pot avea anumite combinații chimice și iată cum te poți juca și face experimente destul de periculoase fără să distrugi nimic.

Asta pentru că totul se întâmplă online. Acesta este motivul pentru care și profesorii au descărcat această soluție digitală. Poate fi, însă, o activitate simpatică și acasă, pentru părinți și copii.

Aplicația Mendeleev este gratuită

Asta pentru că unele experimente pot fi reproduse apoi în siguranță după ce exersăm online și învățăm partea teoretică.

Citește și
catalog
Catalogul fizic este pe cale de dispariție. Peste 1.000 de școli din România îl folosesc pe cel electronic

Eu m-am jucat cu energia electrostastică, cu azot și bicarbonat de sodiu, dar nu vă spun ce a ieșit! Mai bine descărcați și voi aplicația.

Se numește Mendeleev și este gratuită. O găsiți atât în App Store, cât și Play Store și există și o variantă web, care abia așteaptă să fie explorată. Să-mi spuneți ce experimente ați făcut!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult