Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jocul săptămânii este Fishing Paradiso. Ce trebuie să facă un naufragiat ajuns în rai

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jocul săptămânii este Fishing Paradiso. Un joc aproape terapeutic, de rol, în care te pui în pielea unui naufragiat ajuns în Rai. Îți reconstruiești viața cu o undiță și o pasăre care-ți vrea binele. Știu, sună ciudat, dar jocul e interesant.

Fishing Paradiso nu e ca celelalte jocuri pe care le-am mai arătat la iLikeIT. E lent, dar nu plictisitor - vesel colorat și cu o poveste care ne va ține lipiți de ecrane mult timp de-acum încolo. Și e cu pescuit. E tema principală a jocului.

Personajul principal, care este amnezic, ajunge pe o insulă pustie, în Rai. Aici încearcă să descopere cine a fost în viața reală. În ajutor vine o pasăre foarte glumeață, care aduce un pic aminte de logo-ul Twitter, și care te introduce în misiunile jocului.

Care nu sunt puține.

Ziceam și de pescuit, căci de-asta are Fishing în titlu. Fiecare misiune înseamnă practic, capturarea unui anumit număr de pești din diverse specii.

Citește și
ilikeit
Jocul săptămânii, la ILIKEIT. Skull and Bones a costat 200 milioane de dolari și s-a lucrat 11 ani la el

Pe micuța ta insulă vor veni tot felul de personaje simpatice care vor cere ajutorul tău. Așa îți poți dezvolta insula și să și-nțelegi cine este personajul tău înainte de moarte. Ajungi să construiești o comunitate frumoasă.

Pescuitul se face foarte simplu - arunci momeala și aștepți ca peștele să muște - aici trebuit avut grijă cât de repede este adus peștele la mal, pentru că poate rupe guta - aici e singura parte mai „complicată” a jocului.

Fishing Paradiso a fost lansat inițial pentru mobil și a fost adus ulterior și pe computere cu Linux, MacOS și Windows, dar și Nintendo Switch. Pe aceste platforme costă aproximativ 15 euro. Pe mobil merge și pe iOS și pe Android. Aici sunt gratis, dar cu reclame, la schimb.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult