Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jocul săptămânii, Disney Illusion Islands, este un multiplayer pentru toată familia. Totul pornește de la un picnic

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jocul săptămânii este pentru toată familia, Disney Illusion Island. O recenzie pe care nu vreți s-o ratați.

Disney Illusion Islands este recomandarea noastră pentru această săptămână. Un joc de aventură pentru toată familia, mult mai bun atunci când este jucat în multiplayer - acesta aduce patru personaje deja arhicunoscute: Mikey Mouse, Minnie, Goofy și Donald.

Deși le vedem des prin desenele animate, Mickey, Minnie, Goofy și Donald nu apar prea des în jocurile video. Dar, iată - Illusion Island aduce personajele împreună.

Și nu într-o grafică impecabilă. E un joc 2D, ca să nu fie prea solicitant pentru consolele Nintendo Switch, pe care jocul rulează.

Vedem cele patru personaje împreună pe insula Monoth, pentru că au fost invitate la un picnic. Aici, liderul insulei, Toku, le spune că nu o să aibă loc niciun picnic, ci e nevoie de ajutorul lor ca să recupereze niște obiecte importante pentru protecția insulei.

Citește și
love island
Love Island nu e doar despre dragoste, ci și despre noroc. Cum poți câștiga un sejur de 7 nopți în Tenerife

Și asta-i treaba noastră, să recuperăm ceva vital.

Illusion Island e ușor de jucat. Fiind 2D, acțiunea e pe un singur plan, și ce-i interesant e că putem să jucăm multiplayer - cu toată familia. Fiecare personaj poate fi controlat individual.

Pe măsură ce avansăm în joc, Mickey, Minnie, Goofy și Donald Duck primesc noi abilități - ca salt dublu, sau salt din perete. Altfel, un alt aspect pozitiv, nu există niciun fel de luptă - ci doar o plimbare.

Disney Illusion Island costă 170 de lei și este disponibil, deocamdată, doar pentru Nintendo Switch.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult