Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Săptămâna generozității în România este în 1-8 decembrie: givingtuesday.ro

Your browser doesn't support HTML5 video.

O mișcare online aflată la a 4-a ediție în România va fi organizată anul acesta timp de 1 săptămână: ”Giving Tuesday”.

Giving Tuesday este o mișcare globală a generozității, care se sărbătorește în fiecare an după Black Friday și Cyber Monday, care sunt 2 zile în care noi cumpărăm pentru noi și persoanele apropiate nouă.

După aceste zile, vine o zi în care ne gândim și la ceilalți și facem gesturi de generozitate pentru cei care au nevoie de sprijin. În România există givingtuesay.ro, iar reprezentantul acestei platforme, Laszlo Bodor, a fost invitat la iLikeIT.

”Anul acesta, Giving Tuesday la nivel global este pe 1 decembrie, dar pentru că la noi este sărbătoare națională, am decis să extindem sărbătoarea generozității, să avem o întreagă săptămână, între 1 și 8 decembrie. Cei care vor să fie generoși în această săptămână pot intra pe givingtuesday.ro. Găsesc acolo toate informațiile, găsesc sfaturi despre cum se pot implica, cum pot identifica o cauză în care cred.”

Ce fel de inițiative găsim pe givingtuesday.ro. Cum putem ajuta?

 

Citește și
Cum funcționează aerlive.ro, platforma privată de măsurare a calității aerului din București
Cum funcționează aerlive.ro, platforma privată de măsurare a calității aerului din București

”Sunt inițiative foarte diverse. Cum putem ajuta, este o întrebare foarte bună. Oamenii au nevoi foarte diferite. Unii au nevoie doar de o îmbrățișare, doar de un sfat bun, doar să fie ascultați. Unii au nevoie de o masă caldă, dacă vorbim de oamenii străzii. Ceilalți au nevoie de sânge pentru o nouă șansă la viață. Sunt oameni care au nevoie de sume foarte mari de bani pentru a face operație. Deci vorbim de nevoie foarte diferite.” - a mai spus Laszlo Bodor.

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult