Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Lista de Grupuri de Facebook unde puteți vinde sau dona lucruri pe care nu le mai folosiți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Câteva grupuri de Facebook pe care vă puteți înscrie dacă vreți să scăpați de anumite lucruri fie că vreți să le vindeți sau că vreți să le donați.

Un astfel de grup este ”Nu mai port”, în această comunitate se întâmplă foarte multe lucruri. Aici sunt oameni care nu doar vând sau donează haine, accesorii sau jucării, ci și persoane care încearcă să facă fapte bune.

Un alt exemplu este ”Urzeala Șifonierelor”, din acest grup fac parte foarte multe doamne active, iar numărul total al membrilor este ed 29.000.

Pe de altă parte de la grupul ”AliExpress” puteți afla informații despre cumpărăturile de pe AliExpress în cazul în care nu ați avut încă curajul să faceți cumpărături online din alte țări.

Grupul ”Mami vinde – mami cumpără” este dedicat mămicilor active de unde se pot vinde sau achiziționa lucruri pentru copii la un preț mai accesibil.

Citește și
Paybyface, invenția revoluționară a unui român din SUA întors în țară. Plata cu fața merge și cu masca de protecție
Paybyface, invenția revoluționară a unui român din SUA întors în țară. Plata cu fața merge și cu masca de protecție

De asemenea, un grup apreciat este ”Donez haine, jucării și multe altele în România”. Aici putem dona lucrurile de care nu mai avem nevoie.

”Bazar pentru accesorii și ținute militare” în acest grup există deja peste 50.000 de membrii, dovadă că oamenii sunt foarte activi și interesați de tot ce înseamnă haine și accesorii militare.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult