Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Cresc prețurile la vacanțele petrecute în România. Oferta, evaluată de Simona Stănescu, consultant în turism

Your browser doesn't support HTML5 video.

Turismul intern a înregistrat o creștere de aproape 80% în luna martie a acestui an față de aceeași perioadă din 2020. A scăzut însă numărul străinilor care ajung la noi.

 

Brașovul este destinația preferată a românilor atunci când au câteva zile libere. Dar și Delta Dunării se bucură de mulți oaspeți.

Unde găsim cele mai bune oferte și cum, aflăm de la Iulia, în emisiunea iLikeIT.

Simona Stănescu, blogger și consultant în turism: „Pentru experiențe memorabile, există site-ul Epic Visits, care se axează pe ideea de experiență, alegi în funcție de ce preferință ai, poate mergi cu familia, ori poate vrei aventură în natură, găsești atât locuri de cazare cât și experiențe gen ture cu ATV-ul sau off-road. Sunt locuri de cazare care au ceva special, nu sunt pur și simplu ceva de genul un hotel, un hostel, nici măcar nu prea găsești locuri de genul, găsești cazări micuțe, drăguțe, rurale, cazări în care vrei să mergi cu gașca...”

Iulia Ionescu: Și prețurile?

Citește și
lux
Turismul exclusivist a înregistrat în România cel mai bun an din istoria sa în plină pandemie

Simona Stănescu: „Evident, variază în funcție de condițiile pe care ni le dorim”

Iulia Ionescu: Din punctul tău de vedere, cazările din România sunt la nivelul celor din alte locații din Europa, sau poate mai departe de atât?

Simona Stănescu: „Aș spune că ne apropiem cu pași rapizi și ne-am cam aliniat la Europa în cea ce privește prețurile, dacă comparăm un pic segmentul low-cost, în Asia, de exemplu, găsești bungalow-uri pe plajă la mare la prețuri ceva mai atractive decât găsești în România o cazare simplă de genul o baie curată și un pat în care să dormi, dar cred că tendința prețurilor este de creștere, mai ales după acest an pandemic în care lucrurile au stat în stand-by iar acum pare că toată lumea vrea în vacanță și vrea să recupereze vacanțele pierdute anul trecut.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult