Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Enciclopedia Inteligenței Artificiale. Soluția AI care îți dezvăluie cum va arăta copilul tău

Your browser doesn't support HTML5 video.

Astăzi vă prezentăm o enciclopedie despre Inteligența Artificială, o platformă gratuită foarte interesantă- AIcyclopedia.com.  

Aici găsiți tot felul de sisteme digitale care au la bază sisteme de Inteligență Artificială, pe care noi le-am și prezentat de-a lungul timpului la iLikeIT.

Lucrurile evoluează atât de repede și apar aproape zilnic foarte multe soluții, iar aici le găsiți pe toate. Iată și câteva exemple. Poți vedea, cu ajutorul acestei platforme, cum ar arăta viitorul tău copil.

Încarci fotografii cu tine și cu iubitul sau soțul tău și în scurt timp o să poți vedea ce poate face Inteligența Artificială cu imaginile voastre. Au exista inclusiv cupluri care au recunoscut că imaginile generate de Inteligența Artificială chiar au semănat cu realitatea.

Jocul în care trebuie să-ți dai seama dacă vorbești cu o persoană reală

Citește și
Familia lui Michael Schumacher pregătește un proces cu revista Die Aktuelle. Au publicat un „interviu” cu legenda Formulei 1
Familia lui Michael Schumacher pregătește un proces cu revista Die Aktuelle. Au publicat un „interviu” cu legenda Formulei 1

O altă soluție digitală te ajută să găsești un nume pentru copilul tău. Trebuie doar să-i dai programului câteva detalii despre cum ai vrea să fie acest nume.

Avem și un joc prin care ești supus la o provocare: trebuie să-ți dai seama dacă persoana care intră în discuție cu tine este reală sau nu.

Toate informațiile le poți afla în video-ul atașat.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult