Cum a ajuns Beckham să vorbească 9 limbi străine. Tehnologia, considerată periculoasă
Your browser doesn't support HTML5 video.
Fostul fotbalist vedetă nu a învățat, totuși, atâtea limbi străine, inclusiv araba, hindusa și câteva dialecte africane. L-au ajutat inteligența artificială și tehnicile de recunoaștere facială.
“Malaria nu este o boală banală. Este cea mai periculoasă boală din toate timpurile. Se spune că a ucis jumătate din toți oamenii care au trait vreodată. Peste 50 de miliarde de oameni. Și încă mai ucide câte un copil la fiecare două minute. Dar putem să-i punem capăt. Avem cunoștințele necesare și ocazia perfectă.”
La un moment dat, mesajele sunt rostite de altii, in diferite limbi straine. Pare, însă, că David Beckham este cel care vorbește, pentru că imaginile generate de computer îi modifică trăsăturile feței, deschiderea gurii si miscarea buzelor, astfel încât să se ... "potrivească" perfect cu textul spus in arabă, swahili sau hindusă.
E o tehnică noua, care practic "îți pune vorbe în gură", in cel mai propriu mod cu putinta. Si poate fi folosită în scopuri negative, de exemplu răspândirea de fake news in format video, intr-un mod foarte convingator.
Nu e prima oară când Beckham se dedica unor cauze umanitare, iar de data asta s-a pus in slujba unei campanii internationale de luptă impotriva malariei. Oameni din toata lumea pot trimite petitii audio.
În 2017 s-au înregistrat aproape 220 de milioane de cazuri de malarie la nivel mondial și 435.000 de decese, cele mai multe în țările slab dezvoltate.
Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!
Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!
Sursa: Pro TV
Etichete: campanie , tehnologie , malarie , limbi straine , beckham
Dată publicare: 10-04-2019 08:06