Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cât costă și cu ce a venit nou noul MacBook Air, dotat cu procesorul M2

Your browser doesn't support HTML5 video.

E momentul pentru noutăți din tehnologie. Ne uităm la produsele pe care Apple le-a lansat azi-noapte la cea mai mare conferință dedicată dezvoltătorilor.

La WWDC 2022, Apple a prezentat un nou MacBook Air şi un nou MacBook Pro, ambele dotate cu M2, a doua generaţie a chipset-ului dezvoltat intern după renunţarea la soluţiile Intel.

Construit pe un proces de 5nm cu 20 de milioane de tranzistori, M2 are un procesor mai performant cu 18% şi o placă video mai rapidă cu 35% decât în cazul lui M1.

Marian Andrei: „Un nou MacBook Air. MacBook Air este cel mai vândut laptop din lume, dintr-un motiv foarte simplu: este foarte accesibil, costă sub 1.000 de dolari, cel puțin acesta e prețul de pornire, la noi în țară este 1.000 de euro plus TVA, undeva pe la 5.000 de lei l-am văzut de cele mai multe ori, este foarte performant și are o baterie care ține foarte mult timp. Noua generație de MacBook Air vine cu un design diferit, ecranul este mai mare, 13, 6 inch, bateria rămâne la fel de bunpă, undeva la cel puțin o zi de muncă, și am testat asta cu procesoarele M1, acum avem o nouă genrație, M2, care se anunță a fi cu 40% mai puternice decât generația M1 care a fost lansată acum un an și ceva. Prețul pentru noul MacBook Air crește așadar la 1200 de dolari”.

Mai multe detalii, în VIDEO

Citește și
Cele mai bune telefoane din 2022, testate de doi fotografi profesioniști:
Cele mai bune telefoane din 2022, testate de doi fotografi profesioniști

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult