Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bicicletele care te transportă în orice colț de lume. O aplicație mobilă și un suport fac totul posibil

Your browser doesn't support HTML5 video.

Marian Andrei prezintă în ILikeIT bicicletele care ne transportă în difereite orașe ale lumii chiar din sufrageria noastră. Trebuie doar să avem o bicicletă specială și o aplicație mobilă.

Sunt biciclete obișnuite care stau pe o platformă. Se numesc home trainere. În mod normal erau folosite pentru cicliști profesioniști, dar odată cu pandemia totul s-a dezvoltat și pe parte de amatori.

Ștefan Chivu: Dacă e cum e astăzi afară, foarte urât, luăm bicileta, o punem pe un home trainer, o conectăm la o aplicație pe internet și deja suntem în Franța. 

Marian Andrei: Am găsit un video foarte interesant pe Youtube cu un ciclist care se antrenează acasă și într-o cursă la care văd că sunt conectați și alți bicicliști tot din sufragerii.

Ștefan Chivu: În timpul pandemiei acest lucru a luat foarte multă amploare, cursele virtuale au crescut foarte mult și atunci chiar și cicliștii profesioniști au început să facă curse de genul ăsta.

Citește și
iLikeIT
Echipa iLikeIT a testat pe munte trei camere de acțiune: Insta360 Go 2, Go Pro Hero 10 Black și DJI Action 2

Marian Andrei: Și ce ar trebui să simt eu?

Ștefan Chivu: Dacă ești conectat la o aplicație o să simți, de exemplu, vântul și o să pedalezi mai ușor. Dacă stai în spatele unui ciclist o sa pedalezi de asemenea mai ușor, iar dacă o să vină o cățărare, automat acele role din spate vor pune o greutate pe roata ta, o să încetinească și o să fie mai greu. Dacă este la vale, vei pedala mult mai ușor.

Mai multe informații în materialul video.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult