Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aplicația săptămânii este ArtLink AR, un produs folosit atât de artiști, cât și de pasionații de ”new media art”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ne jucăm cu inteligența artificială, dar și cu experiențe imersive, cu realitatea virtuală, realitatea augmentată, iar lista poate continua. Noul sezon iLikeIT abia a început.

Și pentru că știm că și vouă vă place arta digitală, prima aplicație despre care vă povestim în această nouă rubrică se numește ARTLINK AR - o aplicație gratuită creată de un român. Un produs digital folosit atât de artiști, cât și de pasionații de new media art.

Este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android și combină realitatea virtuală cu cea reală. Prin intermediul aplicației poți vedea programul evenimentelor artistice din orașul tău.

Ai acces la expozitii de artă, unde poți anima cu ajutorul realității augmentate diferite povești vizuale, dar poți crea și propria ta expoziție virtuală. O experiență imersivă gratuită pentru cei care vor să descopere noi artiști. În plus, aplicația este folosită și în proiecte educaționale.

Fișe de lucru interactive, lecții de artă digitală. Chiar și copiii își pot încărca pe această aplicație lucrările lor artistice. Le transformă apoi în proiecții AR ce sunt transpuse în orice spațiu. Și iată cum o joacă pentru copii poate atrage atenția și celui mai aspru critic de artă.

Citește și
iLikeIT
Cum putem crea efecte cu ajutorul aplicației Simulon. Ce ar trebui să știe utilizatorii de iPhone

Aplicația se numește ARTLINK AR și este gratuită. O găsiți atât în App Store, cât și în Play Store.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult