Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jandarmii și salvamontiștii au primit 51 de autoturisme de teren, care vor ajunge în zonele greu accesibile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jandarmii și salvamontiștii au, de astăzi, dotări de ultimă generație, care îi ajută să ajungă în zonele cel mai greu accesibile din țară.

Tot adin 12 ianuarie, cei de la SMURD primesc ambulanțe noi și nu numai. Zeci de autospeciale sunt prezentate la Romexpo

În primul rând, vor merge către Jandarmeria Montană și către Salvamont 51 de autoturisme de teren, care vor ajunge în zonele greu accesibile.

Caracteristicile principale ale autospecialelor sunt deplasarea rapidă, deplasarea pe terenuri accidentate, transportul personalului propriu, acordarea primului ajutor calificat și transportul victimelor.

De asemenea, în dotarea IGSU intră și 13 ambulanțe pentru transportul pacienților cu risc biologic, nouă containere medicale, dar și 35 de perne de salvare de la înălțimi mari de 16m și șase perne de salvare de la înălțimi mult mai mari de 60 de metri, toate pentru salvarea persoanelor blocate la etajele superioare ale clădirilor înalte, unde apar incendii.

Citește și
Raed Arafat
Raed Arafat, nervos pe presă, din cauza geamandurilor cu cruce: ”Care-i problema?”

De asemenea, sunt și 29 de ventilatoare mici achiziționate și alte șapte ventilatoare mari pentru degajarea fumului sau gazului din tunelurile auto sau feroviare, din tunelurile stațiilor de metrou, din centrele comerciale sau din aeroport.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult