Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ikea va deschide magazine în alte 3 orașe din țară

Retailerul suedez de mobilă Ikea lucrează la găsirea unor terenuri potrivite pentru amenajarea unor noi magazine în țară și a celor mai relevante soluții pentru formatele multi-channel.

 

Următoarele trei orașe în care vor fi deschise magazine IKEA în România sunt Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca, unde începerea construcției depinde de terenurile disponibile, dar și de susținerea pe care compania o va primi din partea autorităților pentru aprobarea planurilor urbanistice zonale și obținerea autorizațiilor, a transmis Ikea pentru Profit.ro.

Ikea pregătește deschiderea celui de-al treilea magazin din România, acesta urmând să fie amenajat în Timișoara

Ultimul anunț al celor de la Ikea a fost că vor deschide un magazin și la Timișoara, dar și în Brașov și Cluj-Napoca, cel mai probabil în 2020-2021.

Citește și
Ingvar Kamprad
Fondatorul IKEA, Ingvar Kamprad a murit. Era miliardar, însă mergea cu metroul

"Așa cum am anunțat deja, următoarele trei orașe în care vom deschide magazine IKEA în România sunt: Timișoara, Brașov și Cluj, unde demararea construcției depinde de terenurile disponibile, dar și de susținerea pe care o vom primi din partea autorităților pentru aprobarea planurilor urbanistice zonale și obținerea autorizațiilor", a declarat pentru profit.ro Viviana Pavel, Real Estate and Development Manager IKEA pentru România, Croația, Serbia, Slovenia, Ucraina.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult