Modifica setarile cookie
Toate categoriile

ANRE caută „influenceri” care să organizeze o campanie ”de educare şi informare a consumatorilor”

Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) este în căutarea unor ”influenceri” care să organizeze o campanie ”de educare şi informare a consumatorilor finali de energie electrică şi gaze naturale”.  

Mai exact, potrivit unui comunicat al instituției, ANRE intenţionează să încheie, în baza unei licitaţii publice, un contract de prestari servicii pentru desfășurarea ”campaniei media de educare şi informare a consumatorilor finali de energie electrică şi gaze naturale cu privire la drepturile lor, producţie materiale de promovare şi difuzarea acestora în mass-media audiovizuală, mediul on-line și social media”.

În contract urmează să fie prevăzute mai multe obligații ale câștigătorului, printre care se află și realizarea de ”campanii de social media şi administrarea canalelor online ale ANRE”, precum și ”difuzare online şi parteneriate media reprezentate prin emisiuni, dezbateri, proiecte speciale etc”.

Conform sursei citate, durata contractului este de un an, iar spoturile video şi audio de promovare urmează să se difuzeze inclusiv la radio şi televiziuni.

Citește și
Fidias Panayiotou
Ciprul trimite un YouTuber de 24 de ani în Parlamentul European. Câte procente a obținut, deși nu are experiență politică

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult