Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fost internațional român îi atacă pe "tricolori" în presa belgiană: "România chiar nu e o echipă bună, nu joacă fotbal"

România și Belgia se vor întâlni, sâmbătă, de la ora 22:00, la Koln, într-un meci din Grupa E a Campionatului European de fotbal. Partida va fi transmisă în direct de PRO TV și VOYO.

Cu o zi înaintea meciului, fostul internațional Alin Stoica, cel care a jucat în Belgia pentru Anderlecht Bruxelles, FC Bruges, Gent și Mouscron, a oferit un interviu în care a dat de pământ cu echipa noastră națională.

"România chiar nu este o echipă bună. Împotriva Ucrainei, în prima zi, au avut noroc că portarul ucrainean Lunin s-a crezut român. România nu joacă fotbal, ci doar așteaptă greșeli de la adversar", a declarat, pentru Voetbalkrant, Alin Stoica.

În opinia acestuia, belgienii vor câștiga fără probleme meciul cu România: "Dacă Belgia se comportă normal și Domenico Tedesco încetează să facă prostii, atunci Diavolii Roșii vor câștiga cu ușurință. Diferența de nivel dintre cele două echipe este imensă. Singurul lucru pe care Belgia nu are voie să-l facă este să ofere cadouri. Românii trăiesc din ele".

Citește și
florinel coman
Coman, mesaj clar înaintea meciului cu Belgia: "Ne-am câștigat dreptul de a visa". Imagini de la antrenamentul "tricolorilor"

Potrivit lui Alin Stoica, echipa noastră națională a ajuns la EURO 2024 cu foarte multă șansă: "Belarus și Israel nu au putut juca acasă. Și împotriva Elveției ar putea fi deja 5-0 la pauză".

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta AICI!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult