Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Slovenia - Serbia 1-1, în direct pe PRO TV și VOYO. Sârbii egalează la ultima fază a meciului! Istvan Kovacs, fără cusur

Your browser doesn't support HTML5 video.

Slovenia și Serbia au terminat la egalitate, 1-1, meciul de la Munchen din Grupa C a Campionatului European de fotbal. Partida condusă de la centru de românul Istvan Kovacs a fost transmisă în direct de PRO TV și VOYO.

Slovenia şi Serbia au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), joi, pe Football Arena din Munchen, într-un meci din Grupa C a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania. Meciul a fost în direct pe PRO TV și VOYO.

Partida a fost controlată în mare parte de sârbi, dar cei care aveau să înscrie primii au fost slovenii, printr-un contraatac de toată frumusețea, în minutul 69, prin Karnicnick.

Serbia a presat apoi infernal și nu a încetat să spere în șansa ei, iar răsplata a venit la ultima fază a meciului, când a reușit să egaleze prin Jovic, după un corner la care se adunaseră în careul sloven aproape toți jucătorii de pe teren. 

Centralul român Istvan Kovacs a avut o prestație fermă și a arătat nu mai puțin de 6 cartonașe galbene, dintre care 4 sârbilor.

Citește și
scotia
Scoția-Elveția 1-1, la EURO 2024. Un meci cu autogol și două goluri anulate îi duce pe elvețieni în optimi | GALERIE FOTO

După acest rezultat, Serbia rămâne pe ultimul loc al Grupei C, cu un punct după două meciuri, pe 3 se află Danemarca, cu un punct după prima rundă, în timp ce Slovenia este pe 2, cu cu două puncte, iar Anglia pe primul loc, cu 3 puncte după prima etapă.   

Min. 90+5: GOOOOOOLLL!!!! Sârbii egalează la ultima fază a meciului, dintr-un corner. Jovic lovește cu capul dintr-un careu mic supra-aglomerat și înscrie pentru 1-1.

Min. 90+2: Sârbul Jovic încearcă o foarfecă spre poarta slovenilor, dar nu reușește decât să-și lovească un adversar. 

Min. 90: Centralul român Istvan Kovacs a dictat 5 minute de prelungiri.

Min. 69: GOOOOOOOLLL!!! Slovenia înscrie prin Karnicnik, după o fază superbă de contraatac.

Min. 58: Serbia atacă în valuri, dar Slovenia reacționează printr-o mare ocazie de gol, cu o minge respinsă de sub bară de Rajkovic.

Min. 50: Sârbii încep mai bine repriza a doua și au deja două mari ocazii de a înscrie, prin Mitrovic. 

Min. 46: A început repriza a doua a meciului Slovenia-Serbia, cu arbitrul român Istvan Kovacs la centru.

Min. 45+1: Istavan Kovacs fluieră finalul primei reprize

Min. 42: Sârbii bifează cea mai mare ocazie a meciului!

Min. 38: Ocazie uriașă pentru Slovenia, dar mingea lovește bara!

Min. 31: Ocazie foarte mare pentru Serbia, dar mingea sare prin fața porții, fără ca nimeni să o împingă în plasă. 

La meciul de la Munchen dintre Slovenia și Serbia asistă, surprinzător, și ministrul german de Externe, Annalena Baerbock.

Min. 27: Serbia este considerată favorită în acest meci, dar are prima ocazie semnificativă abia în minutul 27. 

Min. 25: Arbitrul român al întâlnirii, Istvan Kovacs, îi arată cartonașul galben sârbului Mladenovic.

Min. 16: După primul sfert de oră, cele două echipe arată un joc mai degrabă de tatonare, cu o posesie de 57% din partea Serbiei, dar fără niciun șut pe poartă. Slovenia a nimerit însă de două ori cadrul porții sârbe. 

Min. 8: Ocazie importantă pentru Slovenia, soldată însă doar cu un corner. 

Min. 1: A început meciul!

Slovenia - Serbia: echipele de start

Slovenia: Jan Oblak - Zan Karnicnik, Vanja Druksic, Jaka Bijol, Erik Janza - Petar Stojanovic, Adam Gnezda Cerin, Timi Elsnik, Jan Mlakar - Andraz Sporar, Benjamin Sesko

Selecţioner: Matjaz Kek

Rezerve: Vid Belec, Igor Vekic - Jure Balkovec, Miha Blazic, Sandi Lovric, David Brekalo, Jon Gorenc Stankovic, Benjamin Verbic, Jasmin Kurtic, Tomi Horvat, Zan Celar, Nino Zugelj, Adrian Zeljkovic, Josip Ilicic, Zan Vipotnik

Serbia: Predrag Rajkovic - Milos Veljkovic, Nikola Milenkovic, Strahinja Pavlovic - Andrija Zivkovic, Ivan Ilic, Sasa Lukic, Filip Mladenovic - Dusan Tadic - Dusan Vlahovic, Aleksandar Mitrovic

Selecţioner: Dragan Stojkovic

Rezerve: Djordje Petrovic, Vanja Milinkovic-Savic - Nemanja Stojic, Srdjan Babic, Uros Spajic, Nemanja Maksimovic, Nemanja Gudelj, Srdjan Mijailovic, Lazar Samardzic, Sergej Milinkovic-Savic, Mijat Gacinovic, Veljko Birmancevic, Luka Jovic, Petar Ratkov

----

Partida va fi arbitrată de Istvan Kovacs, fiind primul meci de la EURO 2024 la care este delegat centralul român.

Până acum, Slovenia și Serbia s-au mai întâlnit de cinci ori, o dată într-un amical și de patru ori în jocuri oficiale.

Slovenia și Serbia au câte un succes una împotriva celeilalte. Celelalte trei meciuri dintre cele două echipe naționale s-au terminat la egalitate.

Înaintea meciului de la Munchen, Serbia se află pe ultimul loc în clasamentul Grupei C, fără niciun punct acumulat. Anglia e lider, cu 3 puncte, fiind urmată de Slovenia și Danemarca, ambele cu câte un punct.

Echipele probabile:

Slovenia: Oblak - Karnicnik, Blazic, Bijol, Janza - Stojanovic, Gnezda Cerin, Elsnik, Mlakar - Sporar, Sesko.

Serbia: Milinkovic - Savic - Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic - Zivkovic, S. Milinkovic-Savic, Gudelj, Mladenovic - Tadic - Vlahovic, Mitrovic.

Istvan Kovacs debutează la EURO 2024

Această partidă va însemna și debutul lui Istvan Kovacs la EURO 2024. "Centralul" român va fi ajutat la cele două linii de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.

Arbitru VAR a fost desemnat olandezul Pol van Boekel.

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta AICI!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult