Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sărbătoare în stradă după calificarea României în "optimile" EURO 2024. Românii au umplut Piața Universității din București

Your browser doesn't support HTML5 video.

După o pauză de 24 de ani, România este din nou în optimile de finală ale unui Campionat European de fotbal.

Naționala noastră a remizat, miercuri, la Frankfurt, cu Slovacia, scor 1-1, și s-a calificat în "optimi" la EURO 2024.

Românii au sărbătorit în stradă performanța "tricolorilor". În București, suporterii au luat cu asalt Piața Universității.

Oamenii, mulți îmbrăcați în tricouri galbene, au cântat și au dansat de fericire. Ei au scandat "România! România!" și au aprins torțe. 

Și în marile oraşe din ţară oamenii au ieşit pe străzi şi au scandat numele echipei naţionale, al jucătorilor şi al selecţionerului Edi Iordănescu.

Citește și
andrei rațiu
Rațiu, promisiune după ce România s-a calificat în "optimi" la EURO 2024: "O să tragem cât mai tare ca să fie doar începutul"

„Calificare istorică de pe primul loc! Bravo, România, de Ziua Drapelului Naţional ne-ai făcut tare mândri”, este unul dintre mesajele de felicitare postat pe Facebook, potrivit News.ro.

„România merge mai departe! Calificare”, a scris o altă persoană.

„Drag de IA din România! Drag de Generaţia de Suflet! Hai România!, este un alt mesaj.

Mulţi dintre cei care au comentat fac legătura între Ziua Drapelului şi calificarea României în optimi, pentru a doua oară în istorie.

Reţelele de socializare sunt pline de mesaje de felicitare, dar şi clipuri video cu oamenii care se bucură pe străzi pentru reuşita echipei naţionale de fotbal.

„România, e”, cântă suporterii, mici şi mari, din întreaga Românie.

În optimile de finală ale EURO 2024, România va întâlni Olanda sau Slovenia. Meciul va avea loc marți, 2 iulie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult