Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a fost primită naționala României pe arena din Frankfurt. Surpriza pe care le-au făcut-o fanii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Suporterii români au intrat deja pe stadionul din Frankfurt. Mai e puțin până când România întâlnește Slovacia pentru calificarea în optimi la Euro. Meciul va fi la ora 19:00 - pe PRO TV și pe VOYO.  

Naționala României a ajuns înaintea Slovaciei la stadionul din Frankfurt, după modelul căruia a fost construită Arena Națională de la București. Cu o oră și jumătate înainte de startul partidei, au apărut imagini din vestiar, dar și de pe traseu, cu autocarul care a transportat jucătorii spre stadion, unde au fost întâmpinați de zeci de fani.

România se califică în optimi dacă nu pierde cu Slovacia, în meciul care începe la ora 19, la PRO TV și pe VOYO. Edi Iordănescu: „Ne dorim să mergem mai departe, să ieșim din grupă, ar însemna un moment istoric pentru echipa națională și cu siguranță ne dorim primul loc”.

Românii vor face legea în tribune. Aproape 30.000 de români sunt așteptați pe stadionul din Frankfurt. Vor fi și 7.000 de slovaci. Rivali la Euro, românii și slovacii au fost prieteni înainte de meci. Pentru Slovacia va face galerie și jurnalista angajată de federația de la Bratislava.

Citește și
romania euro 2024
România, acuzată de blat la EURO 2024. Meciul bănuit că ar fi „trântit” de „tricolorii” lui Edi Iordănescu

Simona Leskovska: „Aș fi fericită dacă ar câștiga Slovacia, dar am văzut că România are o rezultate bune, așa că și un egal ne-ar ajuta. Am câțiva prieteni din România și stiu că aveți mâncare bună”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult