Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată clasamentul din grupa României la EURO 2024. Urmează un meci infernal pentru ”tricolori”

România se află pe primul loc al Grupei E de la EURO 2024, după victoria fabuloasă cu 3-0 asupra Ucrainei. ”Tricolorii” vor întâlni Belgia în runda a doua, echipă care vine după o șocantă înfrângere în fața Slovaciei.

Selecționata lui Edward Iordănescu a spulberat luni Ucraina pe ”Allianz Arena” din Munchen. La capătul unui joc excelent realizat de tricolori, prima reprezentativă și-a trecut în CV primele trei puncte de la EURO 2024, care se vede la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO.

Golul de generic al lui Nicolae Stanciu, torpila lui Răzvan Marin și precizia lui Denis Drăguș i-au adus României o victorie mare la EURO 2026, care a propulsat naționala pe primul loc în Grupa E a Europeanului din Germania, scrie Sport.

Slovacia a produs surpriza cu Belgia, pe care a învins-o cu 1-0, și se află la egalitate cu selecționata lui Edward Iordănescu, dar cu un golaveraj mai slab decât la reprezentativei noastre.

Meci de totul sau nimic pentru Belgia, împotriva României

Belgia e pe trei, iar Ucraina se situează pe ultima poziție.

Citește și
Nicolae Stanciu
EURO 2024. Presa internațională: Nicolae Stanciu a fost marele artizan al victoriei României împotriva Ucrainei

În următoarea etapă, România va juca împotriva Belgiei, la Koln. Pentru echipa lui Lukaku, învinsă în meciul inaugurual de Slovacia, partida cu România va fi una pentru totul sau nimic.   

Lotul României pentru EURO 2024

PORTARI: Horațiu Moldovan (Atlético de Madrid), Florin Niță (Gaziantep), Ștefan Târnovanu (FCSB)

FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Andrei Burcă (Al-Okhdood), Radu Drăguşin (Tottenham), Vasile Mogoş (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (Palermo), Bogdan Racovițan (Rakow), Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Adrian Rus (Pafos)

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Konyaspor), Ianis Hagi (Alavés), Marius Marin (Pisa), Răzvan Marin (Empoli), Darius Olaru (FCSB), Deian Sorescu (Gaziantep), Nicolae Stanciu (Damac), Adrian Şut (FCSB)

ATACANȚI: Denis Alibec (Muaither), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Florinel Coman (FCSB), Denis Drăguş (Gaziantep), Dennis Man (Parma), Valentin Mihăilă (Parma), George Puşcaş (Bari)

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult