Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a apărut Mbappe la antrenament, cu două zile înaintea meciului cu Olanda de la EURO 2024. VIDEO

Kylian Mbappe, victima unei fracturi nazale, s-a prezentat la antrenamentul de miercuri, la Paderborn, cu un bandaj, cu două zile înaintea celui de-al doilea meci al echipei sale la EURO 2024.  

Superstarul francez, absent la startul sesiunii, s-a antrenat separat cu un preparator fizic, cu care a schimbat câteva pase, separat de restul lotului. El a trimis apoi câteva şuturi alături de restul coechipierilor săi, fără să pară prea stânjenit.

Mbappe s-a accidentat după o ciocnire cu fundaşul austriac Kevin Danso în timpul meciului câştigat luni de Franţa cu 1-0, la Dusseldorf.

Stafful naţionalei Franţei a indicat marţi că Mbappe este "incert" pentru întâlnirea cu Olanda.

Citește și
mbappe
Kylian Mbappe, out din lotul Franței! "Voi fi spectator. Sper ca băieții să aducă acasă medalia"

În caz de forfait, favorit la înlocuirea sa este Olivier Giroud, cel mai bun marcator din toate timpurile (57 de goluri) pentru naţionala Franţei, de la care se va retrage după acest turneu. Mbappe, care a provocat autogolul lui Maximilian Woeber din prima repriză, a fost înlocuit de Giroud în minutul 90+1 al meciului cu Austria.

Mbappe a fost apoi supus unor "examene radiologice" la un spital din Dusseldorf care au confirmat o fractură nazală ce nu necesită operaţie în acest stadiu. Atacantul a revenit apoi în cantonamentul Franţei de lângă Paderborn. Stafful naţionalei a indicat încă de luni seară că Mbappe va trebui să poarte mască de protecţie pentru a putea relua competiţia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult