Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Corina Caragea a făcut spectacol în tribune la EURO 2024. Cum a apărut vedeta | VIDEO

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, a participat, la Munchen, la debutul naționalei României de la Euro 2024.  

Cu zâmbetul pe buze și îmbrăcată în tricoul tricolorilor, vedeta a participat la meciul România-Ucraina, încheiat cu 3-0, de pe Allianz Arena Munchen.

Corina Caragea s-a filmat în timp ce se bucura din tribune de al treilea meci pe care România l-a înscris la meciul cu Ucraina.

„Doooooamne, ce fericire! Ce meci! Ce galerieeee! Cât de frumos ne unește fotbalul pe toți și ce momente emoționante ne oferă! Sunt atât de norocoasă să fi fost azi, aici, acum pe stadion în Munchen la prima victorie a României la Euro 2024!”, a scris Corina Caragea pe rețelele de socializare.

Citește și
Corina Caragea
iLikeIT. Ce gadgeturi folosește în călătorii Corina Caragea, ”travel influencer” pe Instagram

După 8 ani de absență, România a revenit la Campionatul European de Fotbal, marcând o victorie fabuloasă în fața Ucrainei.

​Înainte de a ajunge în Germania, Corina Caragea a oferit un interviu în care a vorbit despre echipele ei favorite și a făcut o scurtă analiză a grupelor de la Euro 2024.

Prezentatoarea speră ca România să aibă un parcurs cât mai lung la Euro 2024 și îi invită pe românii care nu vor ajunge la meciurile tricolorilor să-i susțină din fața televizorului.

„Să fie spectacol, răsturnări de scor, echipe-surpriză și, desigur, ca România să aibă un parcurs cât mai lung. Și mulți români în galerie – în Germania sau în fața televizorului. Este o calificare cu noroc, venită după o pauză de 8 ani, suporterii s-au îndepărtat de Echipa Națională. Acum este momentul unei renașteri și echipa are nevoie de noi să o susținem”, a spus Corina pentru TV Mania.

Vedeta a mărturisit că mizează pe Italia și Spania și crede că Ronaldo va fi golgheterul campionatului de fotbal din Germania.

Suntem împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou. Oferta este valabilă până pe 15 iulie și poate di accesată AICI

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult