Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a declarat selecţionerul Croaţiei după meciul cu Albania, de la EURO 2024. „Le-am permis albanezilor să revină”

"Le-am permis albanezilor să revină" în ultimele momente ale meciului, a declarat miercuri selecţionerul naţionalei de fotbal a Croaţiei, Zlatko Dalic, după remiza (2-2). 

În urma acestui rezultat echipa sa este într-o poziţie delicată în Grupa B de la EURO 2024, scrie AFP.

Croaţia a fost condusă mai bine de oră de joc, a marcat de două ori, însă a ratat in extremis victoria. Albania a reuşit deschiderea scorului prin Qazim Laci (minutul 11). Croaţii au reuşit să întoarcă scorul, graţie golului înscris de Andrej Kramaric (74) şi a autogolului lui Klaus Gjasula (76), dar Gjasula şi-a luat revanşa marcând golul egalării (90+5).

"Au fost două reprize complet diferite: în prima am jucat foarte prost, am luat un gol, nu reuşeam să facem nimic, eram prea lenţi", a afirmat Dalic într-o conferinţă de presă. "Eram în pericol" de eliminare, a recunoscut tehnicianul cu care naţionala Croaţiei a încheiat pe locul 2 Cupa Mondială 2018 şi pe locul 3 Cupa Mondială 2018.

"În repriza secundă am fost mai hotărâţi, trebuia să dăm totul, iar adversarii nu mai reuşeau să treacă de centrul terenului", a spus Dalic. "Dar le-am permis să revină marcând acel gol", "întotdeauna trebuie să ne complicăm viaţa", a adăugat el.

Citește și
Poliție SUA
EURO 2024: 50 de italieni înarmaţi cu cocktailuri Molotov și cuțite, arestaţi înainte de a-i ataca pe fanii albanezi

"Încă mai suntem în viaţă, ultimul meci (luni, cu Italia - n. r.) va decide totul", a subliniat tehnicianul.

Croaţia a pierdut fără drept de apel primul său meci de la EURO 2024 (0-3 cu Spania).

În ultima etapă, pe 24 iunie, se vor juca partidele Croaţia - Italia (Leipzig, 22:00) şi Albania - Spania (Dusseldorf, 22:00).

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult