Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atmosferă de vis la Munchen, înainte de startul EURO 2024. Fanii Scoției au ocupat capitala Bavariei | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Germania și Scoția se vor întâlni, vineri, de la ora 22:00, la Munchen, în meciul de deschidere al EURO 2024. Partida va fi transmisă în direct de PRO TV și VOYO.

Cu multe ore înainte de startul meciului, atmosfera a devenit de-a dreptul incendiară în Muhen. În fan zone-ul din Olimpia Park, cel mai mare parc al orașului s-a strâns foarte multă lume.

Scoțienii au venit cu miile, au ocupat pur și simplu Munchenul și s-au bucurat încă de dimineață, de la primele ore. Ei nu și-au pierdut energia și au consumat foarte multă bere.

Pe scena amplasată în fan zone au urcat mai mulți oficiale, inclusiv primarul orașului Munchen, care a spus că are informații sigure că la cel puțin câteva baruri din oraș au terminat rezervele de bere, ceea ce este foarte, foarte greu într-un oraș ca Munchen. Iată că scoțierii nu s-au dat bătuți și au ras totul. Rămâne de văzut ce se va întâmpla la fotbal, pentru că Scoția nu prea a mai bătut Germania de cam mulți ani, dar speră într-o victorie în acum. La fel și Germania.

Meciurile de la EURO 2024 vor fi transmise în exclusivitate de PRO TV, PRO Arena și VOYO.

Citește și
marius marin
EURO 2024 | M. Marin: „Poate nu suntem o generaţie de aur, dar suntem o generaţie care are o inimă extrem de mare”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult