Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Andrei Rațiu este aproape de transferul carierei. Prețul fotbalistului este de 10 milioane de euro

Andrei Rațiu ar putea avea parte de transferul carierei. Fundașul dreapta al naționalei României a atras atenția prin viteza sa incredibilă pe teren și prin devotamentul de care a dat dovadă.  

Rayo Vallecano, echipa unde este legitimat românul, nu l-a folosit prea mult în stagiunea trecută. Potrivit Mundo Deportivo, Rayo i-a fixat prețul de transfer lui Andrei Rațiu - 10 milioane de euro. Jumătate din sumă ar ajunge la Villarreal, club care deține 50% din drepturile fotbalistului.

Conform sport.ro, există numeroase echipe interesate de fundașul lateral român. Brighton și Brentford, ambele din Premier League, ar vrea să îl transfere pe Andrei Rațiu.

Conform Mundo Deportivo, pe fir a intrat și câștigătoarea Europa League, Atalanta.

„Câștigătoarea Europa League își va transforma flancul drept, prin plecări și veniri. Cei din Bergamo sunt obișnuiți să facă transferuri inteligente, să crească jucători și apoi să-i vândă. Rațiu este pe placul lui Gasperini, care în acest an va juca și în Liga Campionilor”, scriu ibericii.

Citește și
andrei rațiu
Rațiu, promisiune după ce România s-a calificat în "optimi" la EURO 2024: "O să tragem cât mai tare ca să fie doar începutul"

Andrei Rațiu a avut 16 apariții pentru Rayo Vallecano în stagiunea recent încheiată. Românul, născut la Aiud, dar crescut în Spania, este cotat la 1,4 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

De-a lungul anilor, fundașul dreapta a evoluat la cluburi precum Villarreal și Huesca, în Spania, și la ADO Den Haag, în Olanda.

Rațiu a debutat pentru România în septembrie 2021, la o victorie cu Islanda, 2-0. De atunci, „Sonic” a adunat 20 de selecții pentru „tricolori”. De asemenea, a participat cu România și la Jocurile Olimpice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult