Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce se va întâmpla cu sticlele plasate la conferințele de presă de la EURO 2020. Decizia UEFA

Organizatorii EURO 2020 nu vor mai plasa sticle de bere Heineken fără alcool în fața fotbaliștilor musulmani, în timpul conferințelor de presă, a anunțat UEFA, potrivit Marca.

Decizia vine după ce francezul Paul Pogba a dat la o parte de pe masă o sticlă de bere fără alcool, săptămâna trecută, în timpul unei conferințe de presă după meciul câștigat de Franța în fața Germaniei, cu scorul de 1-0.

De acum încolo echipele, jucătorii şi antrenorii vor fi întrebaţi în avans vor să fie înlăturate sticlele de pe masă, din motive religioase. Consumul de alcool este interzis pentru musulmani.

La conferința susținută miercuri de atacantul francez Karim Benzema, de religie musulmană, nu au existat sticle de bere pe masă, în fața sa.

Anterior, UEFA a avertizat jucătorii că ar putea fi amendaţi dacă vor continua să mute materialele promoționale sau sticlele sponsorilor la conferințele de presă.

Citește și
Pogba
Un nou ”caz Ronaldo” la EURO 2020. Ce a făcut Paul Pogba cu o sticlă de bere în timpul conferinței de presă

Cu toate acestea, UEFA a transmis că este o diferenţă între a nu te afişa alături de băuturi alcoolice din motive religioase faţă de evitarea băuturilor carbogazoase din considerente personale privitoare la sănătate.

Gestul făcut de Paul Pogba vine după ce portughezul Cristiano Ronaldo a mutat de pe masă două sticle de Coca-Cola, la o conferință de presă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult