Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Căpitanul Danemarcei, Simon Kjaer, erou pentru Eriksen. Rolul decisiv pe care l-a jucat în salvarea sa

Lumea fotbalului a fost în stare de șoc sâmbătă seară, după ce în minutul 43 al partidei dintre Danemarca și Finlanda, decarul danez Christian Eriksen a căzut pe teren și a rămas inconștient.

Un rol cheie pentru salvarea sa, în acele momente de maximă tensiune, l-a avut căpitanul Danemarcei, Simon Kjaer, jucător al lui AC Milan. 

Imediat după ce Eriksen s-a prăbușit pe gazon, Kjaer i-a eliberat căile respiratorii coechipierului său și s-a asigurat că acesta nu își înghite limba, relatează Sport Bible.

Odată ce medicii au ajuns pe gazon, Kjaer și-a chemat colegii pentru a face un paravan în jurul lui Eriksen, pentru a fi protejat de ochii publicului. Apoi, a încercat să o consoleze pe soția lui Eriksen, Sabrina, aflată la marginea terenului.

După circa zece minute de aşteptare, cele două echipe au plecat spre vestiare, în timp ce jucătorul, protejat de privirile spectatorilor şi de camerele de televiziune, a fost evacuat cu targa de pe teren.

Citește și
EURO 2020
Centrul Vechi al Capitalei, animat de suporterii Austriei și ai Macedoniei de Nord

Acum, Eriksen este în continuare spitalizat, în stare stabilă, a anunţat duminică Federaţia daneză de fotbal (DBU)

Finlanda s-a impus la limită în faţa Danemarcei prin golul înscris de Joel Phjanpalo, jucătorul echipei germane Union Berlin (60). Danezii puteau restabili egalitatea în minutul 74, însă Pierre-Emile Hoejbjerg a ratat lovitura de la 11 m acordată de arbitru după un fault asupra lui Yussuf Poulsen.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult