Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Stomatologia într-o singură etapă reabilitează complet problemele dinților și a oaselor maxilare. Ce spun medicii stomatologi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Stomatologia într-o singură etapă reabilitează complet problemele dinților și a oaselor maxilare. Vorbim de doar două vizite la dentist. Acestea pot fi făcute într-o vacanță. Spre exemplu, vacanța de Paște.

Dr. Ionuț Leahu, medic stomatolog: „Noi tratăm mulți pacienți care au amânat 10-20-30 de ani rezolvarea problemelor stomatologice, care n-au mai trecut prin țară de 15 ani și au lucrări făcute acum 30 de ani, cu ce s-a putut face atunci, care au nevoie de reabilitări complete. Vestea bună e că putem să îi tratăm în două vizite. Dacă stau o săptămână în țară, e suficient. La prima vizită intră colegii care salvează dinți, tratăm tot ce se poate trata, iar apoi avem o singură intervenție, alături de un medic anestezist. Într-o singură intervenție reparăm osul, punem toate implanturile de care are nevoie pacientul, iar dacă vorbim de situații în care nu mai e niciun dinte sănătos în gură, a doua zi va primi și lucrări provizorii fixe pe implanturi dentare proaspăt puse”.

Stomatologie într-o singură etapă înseamnă că, în același timp, în același loc, să existe toate specialitățile stomatologice. De asemenea, tehnologia este adaptată standardelor Uniunii Europene, dar și protocoalele medicale. Reabilitarea orală poate să presupună și doar partea estetică. Vorbim despre fațetele dentare.

Dr. Alexandru Copae, medic stomatolog: „Fațetele sunt confecționate în ceramică, sunt ca niște fâșii, care se aplică pe fața vizibilă a dintelui. În momentul cimentării devin una cu dintele. În 99% din cazuri, fațetele rămân la nivelul gingiei, ușor deasupra gingiei, limita dintre dintele șlefuit și fațetă nu se observă”.

Fațetele se confecționează după scanarea digitală a dinților. Se pot face într-o singură etapă.

Citește și
evadare inchisoare
Doi deţinuţi, din America, au evadat din închisoare după ce au săpat într-un perete cu o periuţă de dinţi

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult