Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Interviu cu Mădălina Uceanu, HR Specialist: „Tot ce s-a întâmplat în pandemie ne-a ridicat nivelul de stres”

Your browser doesn't support HTML5 video.

În ediția „BIZ POWER” de marți este vorba despre managementul carierei, despre ce înseamnă resursele umane, despre cum văd angajații lumea aceasta, astăzi, după pandemie și cum o vede angajatorul.  

Invitatul de astăzi al emisiunii „BIZ POWER” este unul dintre cei mai fini analiști ai tendințelor din zona de resurse umane și al carierei. Este vorba despre Mădălina Uceanu.

Marta Ușurelu: Oamenii se întreabă 'Cum ar trebui să mă comport la un interviu?', 'Ce ar trebui să spun când sunt întrebat unde mă văd peste câțiva ani?' sau 'Ce-mi doresc?', iar angajatorii se plâng. Toată lumea vine și cere bani mulți.

Mădălina Uceanu, HR Specialist: „Undeva se rupe filmul între cele două părți, dar se rupe constant de ani de zile, să știi”.

Citește și
Alex Petricean
Alex Petricean, chef și owner la restaurantele de fine dining Noua și Noua BAR: ”La noi poți să vii și în șlapi”

Marta Ușurelu: Parcă acum este un pic mai tragic. În pandemie, toată lumea a lucrat de acasă. Au crezut oamenii că pot lucra cu performanță?

Mădălina Uceanu, HR Specialist: „Nu”.

Marta Ușurelu: Dar s-a demonstrat că s-a putut.

Mădălina Uceanu, HR Specialist: „Dacă e ordin, cu plăcere”.

Marta Ușurelu: După pandemie, companiile au încercat în disperare să readucă oamenii la birou. Și, iată, că foarte, foarte greu se întâmplă. De ce crezi?

Mădălina Uceanu, HR Specialist: „E o speculație, bineînțeles. Apropo de ce spuneai tu cu analiza, este doar observația mea proprie că eu, în general, îmi place să îmi pun multe întrebări, să înțeleg ce se întâmplă în jurul meu. Deci n-aș avea pretenția unui specialist în analiză sociologică a fenomenului, cât mai degrabă din ce am remarcat în jurul meu este că, cred că tot ce s-a întâmplat în pandemie, de fapt, ne-a ridicat nivelul de stres, nu atunci după. Adică, cumva mi se pare că lumea tinde să fie cu emoțiile mult mai la vedere și cu firul întins așa, și dacă ne uităm și pe stradă se vede asta. Eu văd foarte mult în trafic, de exemplu”.

Mai multe detalii, în VIDEO atașat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult